2014. szeptember 26., péntek

Selfie - pilot

Nyakunkon a pilotszezon és a 2014/15-ös évad, úgyhogy ideje lecsekkolni az újoncokat. A Selfie a mérsékelten várós sorozatok között szerepelt, amit a sztorijával és a színészgárdájával érdemelt ki. 


Főszereplőnk Eliza Dooley, aki sikeres üzletszerző egy cégnél. Fiatal, csinos, tobzódik az internetes barátokban és like-okban. Afféle szuper menő csaj, akit saját magán kívül senki nem érdekel. Egy repülőúton történt hányós incidens után azonban rádöbben, hogy egy igaz barátja sincsen, ezért megkéri a cég marketinges zsenijét, hogy segítsen rendbehozni az imidzsét. 


Meglehetősen szájbarágós lett a pilot, de összességében tetszettek a látottak. A szereplők szimpatikusak, Karen Gillan és John Cho között működik a kémia, a folytatás mégsem érdekel különösebben. A két főszereplő nyilván össze fog majd jönni és gondolom, Eliza személyisége is formálódni fog, de filmen talán működőképesebb lehetne ez az alapötlet. A várakozásomhoz képest egyébként sokkal jobb lett a végeredmény, de az ilyesfajta tanmesékből én már kinőttem.

Értékelés: 6/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése