2015. január 31., szombat

The Wrong Mans - 2. évad

Ha már az első évaddal kezdtem a januárt, akkor stílszerűen a második évaddal illik zárnom a hónapot (ami egyébként teljesen véletlenül alakult így). Ezúttal négy részt kaptunk, amik színvonalban erősen alulmaradtak az első évadtól. 


Oké, ennyire azért nem tragikus a kép, de való igaz, hogy most jóval kevesebbszer nevettem, mint az első 6 epizód alatt. A poénok megfogyatkozása mellett az sem tett jót az évadnak, hogy Sam és Phil barátokká kovácsolódtak. Phil karaktere ugyanis pont azért tudott olyan jól működni az első évadban, mert Sam "ellenpólusaként" sokkal nagyobb teret kapott. 


A történet ezúttal is szerteágazó volt, hiszen Texastól Szlovénián és Franciaországon keresztül egészen Angliáig követtük hőseinket, de hiányzott belőle az a sok apróság és átívelő szál, amitől élvezetesebb lehetett volna az összkép. A börtönös és a vírusos szál érdekes volt a maga nemében, de nagyon hirtelen volt közöttük a váltás. Olyan élesek voltak a vágások, hogy mindkét duplarésznél tisztán kivehető az epizódváltás. 


A happy endes zárás most sem maradt el és bár nem unatkoztam az epizódokon, nagyon látszott, hogy ebből a sztoriból csak egy évadot lehetett kihozni. 

Értékelés: 6.5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése