2015. szeptember 20., vasárnap

Vége van a nyárnak...

...hűvös szelek járnak.
Így kezdődik Móra Ferenc verse és bár még nem kell előkeresni a nagykabátot, a nyári kánikulától úgy tűnik, elbúcsúzhatunk. Szeretem a nyarat és a jó időt, de a hetekig tartó forróságot már én is nehezen tudtam elviselni. Épp ezért nagyon vártam az augusztus végére beharangozott hidegfrontot, ami meg is érkezett és 35 fok alá szorította a hőmérsékletet. 


A nyár így is gyorsan elszaladt és a szünidőre tervezett dolgok nagy részét nem is tudtam megvalósítani. Rengeteg sorozatból szerettem volna felzárkózni, de a strand és a szabadtéri programok sokszor csábítóbbak voltak a monitor előtti pihenésnél. A Game of Thrones és a Person of Interest aktuális évadjaiból sikerült felzárkóznom, mellettük pedig csak a Hannibalt tudtam követni heti rendszerességgel. Ha belegondolok abba, hogy hamarosan elstartol az új évad, akkor bizony igen siralmas a kép... 


Visszatérve a jó dolgokhoz, a nyár legnagyobb eseménye számomra a ciprusi nyaralás volt. A mediterráneumba már korábban beleszerettem, az utazás után pedig még erősebb lett az imádatom. Simán el tudom képzelni, hogy egyszer akár hosszabb ideig is ott éljek. We will see... Az iskolára nem nagyon gondoltam a nyáron, augusztusban azonban már egyre több információ derült ki az előttünk álló tanévvel kapcsolatban. A részletekbe nem mennék bele (mert akkor maratoni hosszúságú lenne ez a poszt), azt viszont biztosan kijelenthetem, hogy nem lesz egyszerű az elkövetkezendő 9-10 hónap. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése