2010. augusztus 7., szombat

Őszi tervek sorozatos fronton

A comment:com összegyűjtötte az időpontokat, Desmond is írt róla, úgyhogy én is írnék egy listát azokról a sorozatokról, amiket ősztől minden bizonnyal nézni fogok.

Visszatérők:

Castle: remek évadot zárt a sorozat és hiába van most nyáron a Good Guys, hiányzik a képernyőről a Castle-Beckett páros.
Chuck: hosszú idő után végre sikerült szintre hoznom a sorozatot, így már hetiben tudom nézni.
Supernatural: "a sorozat", amire mindenképpen sort fogok keríteni, mert bíztatóak a hírek a 6. évadra vonatkozólag.
Fringe: érdekesen zárult a 2. évad, kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik a sorozat. A folytatásban sokkal több főszálas epizódot várok.
Glee: az évad második fele nem tetszett, viszont a finálé nagyon jól sikerült. A folytatásban több magánéleti szálra és kevesebb zenére kell számítanunk, de bízom benne, hogy ez nem megy a színvonal rovására.
V: az első évad tetszett, remélem, hasonló színvonalú lesz a folytatás is. Ja meg, hogy javítanak egy kicsit a kivitelezésen és jobb cgi-ket kapunk majd.
Being Erica: a méltatlanul elhanyagolt kanadai sorozat, amit az első rész óta imádok. Feelgood, csajos, ugyanakkor tartalmas is. Furcsán ért véget a 2. évad és elég sok találgatás született, hogy vajon milyen irányba halad majd a történet.
Misfits: a britek is tudnak jó sorozatokat csinálni, a Misfits pedig valamennyire ötvözi a Heroes és a szintén brit Skins sajátosságait, úgyhogy ha nem is hetiben, de mindenképpen nézni fogom a szériát. Az első évadhoz hasonlóan izgalmas, pörgős epizódokat várok.
The Big Bang Theory: a 3. évad nem volt az igazi, de a finálé nagyon tetszett, úgyhogy egyelőre maradok Sheldonéknál.
Community: az első évad darálva jobban átjött, úgyhogy nem kizárt, hogy ezt az évadot is darálni fogom majd.

Újoncok:

Undercovers: mivel fordítani fogom,ezért egyértelmű, hogy nézem majd.
A Covert Affairsnél izgalmasabb és kevésbé kiszámítható sorozatot várok.
Nikita: nagyon jónak ígérkezik, az upfronts óta várom.
The Walking Dead: abszolút nem vártam, de sorba jönnek ki a promók és a hírek, amik felkeltették az érdeklődésemet. A pilotot mindenképpen megnézem, aztán meglátom, maradok-e a folytatásra.
No Ordinary Family: upfronskor azt írtam, belenézek majd, de így is elég sok sorozatom lesz, úgyhogy inkább elteszem darára, ha pozitív véleményeket olvasok róla.
The Event: a témája miatt érdekes, de itt is fennáll az, ami a NOF esetében: ha jó vélemények érkeznek róla, akkor valószínűleg darálni fogom majd.

update: Terriers: egyrészt, mert az Undercovers helyett ezt fogom fordítani, másrészt pedig azért, mert igencsak jónak ígérkezik. Témáját tekintve nyomozós, humoros sorozat és ha fele olyan jó lesz, mint a Good Guys, akkor hosszútávon nézős marad.

Egyebek: vagyis azok a sorozatok, amiket szeretnék hetiben nézni, de még szintre kell hoznom őket.

Dexter: szeptember 27-én startol az 5. évad, meglátjuk sikerül-e a premierre felzárkóznom vagy csak később csatlakozom a sorozathoz.
Sons of Anarchy: nagyon hamar elindul a 3. évad, 26 részt kell addig megnéznem.
Vampire Diaries: csak jót olvastam róla, úgyhogy az első évadra mindenképpen sort kerítek még a nyáron.
Parenthood: még mindig nem tudtam nekikezdeni a sorozatnak. Ha nem fér be hetiben, meghagyom őszi szünetre és majd akkor felzárkózom.

1 megjegyzés:

  1. Én ezeket várom már nagyon: VD, Parenthood, Dexter, Glee, Castle, és az újak közül is néhányat.
    Fringe, Sons of Anarchy - a listából ezeket kellene pótolnom, hogy tudjam nézni hetiben, nem hiszem, hogy megvalósul.

    VálaszTörlés