2016. november 6., vasárnap

Koncerten

Koncertre járni mindig élmény, legyen az könnyű vagy komolyzenei. Az elmúlt években igen nagyot változott a zenei ízlésem, így egyre kevésbé vagyok képben az aktuális trendekkel és zenészekkel. 
Rúzsa Magdira még a Megasztár alatt figyeltem fel (annak idején még sms-t is küldtem, hogy szavazatommal növeljem a nyerési esélyeit) és nagyon örültem, amikor kiderült, hogy ő nyerte meg a TV2 tehetségkutató műsorát. Gyönyörű pillanat volt, amit a későbbi szériák még csak megközelíteni sem tudtak, de ez egy másik történet...


Szóval, amikor nyár végén megláttam, hogy novemberben Rúzsa Magdi koncert lesz, amiben Presser Gábor lesz a társa, nem volt kérdés, hogy ott akarok lenni. Pár nap alatt elkelt az összes jegy, így nagy lelkesedéssel vártam a novemberi koncertet. A helyszín (Budapesti Kongresszusi Központ) gyönyörű volt, a nézőtéren pedig egy gombostűt sem lehetett leejteni, annyira tele volt. Pár perces késést követően Magdi és Pici bácsi két órás koncerttel örvendeztette meg a hallgatóságot és mind a dalok, mind az előadás lenyűgözött. Kristálytiszta volt a hangjuk (playbacknek nyoma sem volt) és még a legapróbb hangszer hangja is élettel töltötte meg a színpadot. Fantasztikus volt a hangulat és bár sok és sokféle koncerten jártam már, kétségkívül ez volt életem legjobb koncertélménye. Az Egyszer például élőben sokkal szebben szólt, mint a CD-n. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése